Mureşeanul care a câştigat peste 3 milioane de lei la Loto şi-a ridicat banii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câştigătorul este din Târgu-Mureş, are 44 de ani şi joacă la Loto de peste 20 de ani. Bărbatul a mai avut noroc şi acum câţiva ani, când a ghicit cinci numere, obţinând un premiu la categoria a II-a.

Mureşeanul norocos şi-a ridicat ieri premiul  în valoare de 3.034.602,94 lei (aproximativ 711.000 de euro), pe care l-a câştigat după ce a ghicit toate cele şase numere la Loto 6/49. Câştigătorul, care a dorit să-şi păstreze anonimatul, a precizat că joacă de peste 20 de ani la Loto, iar cele şase numere, care i-au adus marele premiu au o semnificaţie personală şi de aceea le joacă de fiecare dată.

Bărbatul joacă numai la Loto 6/49, de obicei pentru extragerea de duminică şi nu se află la primul câştig, în urmă cu mai mulţi ani el reuşind să ghicească cinci numere, obţinând atunci un premiu la categoria a II-a. Mureşeanul spune că va continua să joace şi le urează tuturor participanţilor la joc să nu-şi piardă încrederea şi să fie raţionali.

Biletul care l-a făcut milionar pe mureşeanul norocos a fost jucat la Agenţia 26-038 de pe Bulevardul Pandurilor, din cartierul Tudor Vladimirescu.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos: 

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite