Mureşeanca Beatrix Hack, aleasă Miss Asia Pacific World Photogenic 2011 FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Beatrix Hack a câştigat concursul Miss Asia Pacific World Photogenic 2011 foto exclusivevents.ro
Beatrix Hack a câştigat concursul Miss Asia Pacific World Photogenic 2011 foto exclusivevents.ro

Beatrix Julia Hack, o balerină în vârstă de 21 de ani din Târgu Mureş, a câştigat titlul de Miss Asia Pacific World Photogenic 2011, la concursul de frumuseţe Miss Asia Pacific World, care a avut loc, la sfârşitul acestei săptămâni în Coreea de Sud.

Mureşeanca a reprezentat România în concursul Miss Asia Pacific World 2011, ce a avut loc, la sfârşitul acestei săptămâni în Coreea de Sud şi a fost desemnată de juriu Miss Asia Pacific World Photogenic 2011, fiind considerată cea mai fotogenică dintre cele 53 de concurente prezente în competiţie. Beatrix are o înălţime de 1,73 metri, iar dimensiunile ei sunt 86-60-90.

Beatrix 5

Click aici pentru a vedea imagini din timpul competiţiei

Mureşeanca nu este doar frumoasă, ci şi talentată. Ea face balet de la vârsta de trei ani, în prezent fiind profesoară de balet şi studentă în anul al treilea la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Târgu Mureş.

"În urma câştigării acestui titlu, Beatrix urmează să se întoarcă în Seul peste câteva luni, pentru a participa la câteva şedinte foto cu unul dintre cei mai importanţi fotografi coreeni, având şansa cu această ocazie să poată lucra ulterior ca fotomodel pe piaţa asiatică, cu ajutorul agenţiei ExclusivEvent, agenţia care o manageriază în sistem de exclusivitate pe frumoasa balerină şi care a delegat-o în această competiţie internaţională de frumuseţe", se arată într-un comunicat de presă transmis de agenţiile ExclusivEvent şi President Models, ce o reprezintă pe tânără.

Beatrix Julia Hack deţine titlul de Miss Asia Pacific World România 2011 şi a semnat un contract de management exclusiv cu agenţia President Models.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite