„Mureş Expo Bebe” revine cu rechizite la Sala Sporturilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Expoziţia va fi dedicată de această dată începutului şcolii şi a grădiniţei. La începutul lunii septembrie este programată sărbătoarea copiilor şi a părinţilor la Sala Sporturilor în cadrul celei de-a doua ediţii a „Mureş Expo Bebe”.

Mureşenii îţi vor putea pregăti din timp bugetul pentru rechizite ieftine, atît de necesare începutului de an şcolar. Târgul naţional cu articole pentru părinţi, nou-născuţi şi copii revine la Târgu-Mureş între 2 şi 5 septembrie, la Sala Sporturilor, evenimentul fiind axat pe începutul anului şcolar şi al grădiniţei. Evenimentul este organizat de Prefectura Mureş şi de Primăria Târgu-Mureş şi vine în ajutorul tuturor celor care au un copil ce va începe şcoala sau grădiniţa, la expoziţie urmând a participa un număr foarte mare de firme producătoare de vestimentaţie şcolară şi rechizite de orice fel. Astfel, ediţia a doua a „Murex Expo Bebe” se anunţă a fi un bun prilej pentru cei care doresc să le asigure copiilor un început de şcoală complet din toate punctele de vedere, în ciuda crizei financiare.

Prima ediţie a Mureş Expo Bebe, desfăşurată în martie, a inregistrat un real succes. Ne-am bucurat atunci de 3 zile de sărbătoare alături de părinţi şi copii. Ediţia de toamnă va fi piperată cu diferite activităţi pentru cei prezenţi, cum ar fi concursuri cu premii, spectacole, seminarii, picturi pe faţă, numere de magie, clovni, mini disco şi multe altele”, ne-a declarat Antonela Stan, directoare executivă a evenimentului. Intrarea la „Mureş Expo Bebe” va fi gratuită, organizatorii estimând că numărul vizitatorilor va fi mult mai mare decât în martie, când aproximativ 6.000 de mureşeni au fost prezenţi la Sala Sporturilor.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:

image
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite