Târgu-Mureş:Cele mai reuşite fotografii, expuse la Mureş Mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şcoala de Arte Târgu-Mureş, în colaborare cu Galeria de Artă a complexului comercial Mureş Mall şi Consiliul Judeţean, îi invită pe toţi mureşenii pasionaţi de fotografie şi artă la Expoziţia Fotografică organizată de studenţii Secţiei FOTO-IMAGINE.

Vernisajul expoziţiei va avea loc în această seară, începând cu ora 18.30, în sala de expoziţii a Galeriei de Artă situată la parterul Mureş Mall-ului. În total, vor fi expuse cele mai reprezentative opere provenind de la 29 de artişti fotografi mureşeni.

„Cele două clase ale Şcolii de Arte îşi expun operele în două categorii, pe ani. Prima categorie o reprezintă cursanţii din primul an, care vor avea posibilitatea de a se face cunoscuţi publicului, iar a doua categorie o reprezentăm noi, cei din anul al 2-lea, care vom putea remarca modul în care am evoluat”, ne-a declarat Zsigmond Bathori, unul dintre expozanţi.

Expoziţia va fi deschisă publicului zilnic între orele 9.00 – 22.00, iar intrarea va fi liberă. Aceasta este cea de-a doua manifestare de acest gen organizată în complexul comercial mureşean, precedenta expoziţie fiind alcătuită din cadre cu Roşia Montană.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite