Târgu-Mureş:Muzica Drum & Bass pune stăpânire pe judeţul Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Mureş:Muzica Drum & Bass pune stăpânire pe judeţul Mureş
Târgu-Mureş:Muzica Drum & Bass pune stăpânire pe judeţul Mureş

Festivalul de muzică electronică „Get Out!” va reuni pe scena de la Kasano Ranch din Sânişor(la 10 kilometri de Târgu-Mureş n.r. ) DJ din România şi Ungaria, începând de azi şi până duminică. Festivalul este primul eveniment de o asemenea anvergură şi cu muzică 100% electro din judeţul nostru.

La „Get Out!” vor mixa cei mai în vogă DJ din România, precum şi DJ din Ungaria. Astăzi vor urca pe scenă Dudu & Tina, Bread & Butter, Rapala, Monk, Techline, A-tesz şi Lejoix, plus Safair, un cunoscut DJ din Ungaria aparţinând trupei Tactile. Seara de mâine îi are programaţi pe scenă pe Mesmer, Zicu, Tomasan & Acqzuel, Dex, WRK, Sauce, Bamse Crew şi BAL, din Ungaria, membru Tactile.

„Meniul muzical al festivalului va conţine tot ce poate oferi mai bun scena naţională de muzică electronică şi va fi piperat cu doi reprezentanţi de top ai scenei maghiare de drum & bass” ne-a declarat Andrei Ştefan, co-organizator al festivalului. Biletele pentru singură zi la „Get Out” costă 30 de lei, în timp ce un bilet pentru ambele zile de festival poate fi cumpărat cu 50 de lei. Camparea cu cortul pe perioada festivalului „Get Out!” e gratuită.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite