Târgu-Mureş: Maia Morgenstern deschide Festivalul "Film Fest"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Mureş: Maia Morgenstern deschide Festivalul  "Film Fest"
Târgu-Mureş: Maia Morgenstern deschide Festivalul "Film Fest"

Actriţa Maia Morgenstern va fi prezentă, joi 17 septembrie, la deschiderea primei ediţii a festivalului "Film Fest" de la Sighişoara.

Festivalul "Film Fest" la care vor fi prezentate cele mai bune producţii cinematografice româneşti va beneficia de prezenţa actriţei Maia Morgenstern dar şi a criticului de film Irina Nistor. De asemenea, oficialităţile locale sighişorene au invitat la eveniment circa 50 de oameni de cultură din România.


"Doamna Maia Morgenstern va fi prezentă la deschiderea festivalului, de joi seara, unde se va întâlni cu oficialităţi locale, cu echipa festivalului şi cu presa, la sediul Primăriei Sighişoara. A mai confirmat prezenţa doamna Irina Nistor, pentru ultimele zile de festival, 19-20 septembrie. De asemenea, am invitat actori din distribuţia fiecărui film prezentat, precum şi regizori, între care Marcel Iureş, Mihai Călin, Marius Iacob, Iulia Verdeş, Adrian Titieni, Thomas Ciulei şi Tudor Aaron Istodor, circa 50 de persoane", a declarat Anca Silvia Raţiu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sighişoara, citata de Mediafax. 


Festivalul "Film Fest se va desfăşura în perioada 17-20 septembrie, atât la Casa de Cultură "Mihai Eminescu" cât şi în Piaţa Cetăţii din Sighişoara. 

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite