Mirii săptămânii: Oti şi Mihaela Berghianu s-au cunoscut în autobuz

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Szabi Zsoldos (www.bysobi.com)
Foto: Szabi Zsoldos (www.bysobi.com)

Căsătoriţi în data de 10 septembrie, cei doi tineri au în spate o poveste de peste zece ani, timp în care s-au cunoscut, s-au apropiat unul de celălalt, s-au îndrăgostit şi au ajuns să fie împreună.

Se întorceau de la o tabără şi şansa a făcut să stea unul lângă celălalt în autobuzul care îi ducea către casă. Şi astfel au început să povestească, iar o minunată relaţie de amiciţie s-a înfiripat. Oti, 23 de ani, şi Mihaela, 22 de ani, sunt împreună de trei ani, iar la mijlocul lunii trecute şi-au împreunat destinele la restaurantul Nunta pe Lac, din Voivodeni. Cei 157 de invitaţi au avut parte de o ceremonie spectaculoasă, întregită de lansarea către cer a 130 de lămpioare (cutii uşoare, luminate de o lumânare).

Fotograful mureşean Szabi Zsoldos, specializat în fotografiile de nuntă şi unul dintre cei mai apreciaţi tineri fotografi ai generaţiei sale, a surprins cele mai interesante momente ale căsătoriei celor doi îndrăgostiţi. Dipă petrecere a urmat luna de miere, pe care cuplul a petrecut-o în Turcia (şapte şile în Alania) şi Italia (trei zile la Milano).

Redacţia ADS Târgu-Mureş le urează celor doi Casă de Piatră!

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite