Târgu-Mureş:Portret-Adrian Milăşan face senzaţie în industria modei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Mureş:Portret-Adrian Milăşan face senzaţie în industria modei
Târgu-Mureş:Portret-Adrian Milăşan face senzaţie în industria modei

Cine credea că moda e un domeniu accesibil numai fetelor, s-a înşelat. Mureşeanul stă mărturie în acest sens.

Adrian Milăşan s-a impus într-un domeniu accesibil mai mult fetelor şi a devenit unul dintre cei mai apreciaţi prezentatori de modă din oraşul nostru. Copilăria tânărului este legată de sport, acesta practicând fotbalul timp de 13 ani. „Pot spune că nu am fost un „copil de faţa blocului”, întrucât am practicat sportul de mic şi petreceam foarte mult în cantonamente, iar prietenii mei au fost colegii de echipă. Dar acest lucru m-a ajutat mult în viaţă. Datorită sportului am devenit un tip sociabil şi prietenos. Pot spune că am avut o copilărie frumoasă, chiar dacă nu a fost una clasică”, spune băiatul.

Din păcate pentru Adrian, o accidentare gravă l-a determinat să renunţe la cariera sportivă, astfel că după 13 ani mureşeanul a fost nevoit să se reorienteze din punct de vedere profesional. A ales televiziunea, unde lucrează ca operator de imagine. „La TV Mureş sunt omul care aleargă cu camera de luat vederi în spate, în căutarea senzaţionalului”, spune băiatul. În plus, Adrian a devenit model, pe neaşteptate.

Debut spontan
„Îmi amintesc că m-am întâlnit pur şi simplu cu o persoană care mi-a spus că am calităţi de model şi mi-a propus să particip la o prezentare. A fost ceva spontan, dar am acceptat cu toate că mi se părea ceva extrem de ciudat. Mă gândeam cum urma să fie, daca vor veni prietenii să mă vadă şi mă gândeam foarte mult la ce urmau să zică cei din public. În final, totul a ieşit bine, iar de atunci pot spune că am intrat în lumea prezentărilor de modă”, povesteşte mureşeanul. Au urmat multe prezenări şi şedinţe foto, iar tânărul s-a făcut cunoscut în modelling.

Eventualele glume ale bărbaţilor din public nu îl deranjează. „Nu mă interesează dacă se fac glume sau comentarii obraznice pe seama mea. Tuturor le e la îndemână să facă glume de pe margine, dar ele nu au nici o relevanţă pentru mine”, spune mureşeanul.

Hobby pentru bărbaţi
Bărbaţii intră greu în modelling, o lume în care fetele sunt baza. Sfatul lui Adrian pentru cei dispuşi să încerce e să păstreze moda pe plan secund, întrucât câştigurile nu sunt extraordinare. Cu toate acestea, modellingul îl pasionează. „Toate mişcările îţi sunt analizate, toţi ochii sunt pe tine. Simt că transmit ceva celor care mă privesc, iar aplauzele pe care le primesc la sfârşitul fiecărei prezentări înseamnă foarte mult pentru mine. Modellingul mă pasionează, nu regret absolut deloc ceea ce fac şi sper să particip la cât mai multe prezentări de-acum încolo”, declară Adrian Milăşan.

Profil

Născut
25 ianuarie 1988, la Târgu-Mureş

Educaţie
Liceul cu Program Sportiv

Activitate
Operator de imagine, prezentator de modă

Stare civilă
Necăsătorit

Ce-i place
„Îmi plac deosebit de mult călătoriile şi să descopăr mereu locuri noi. Sunt o fire sportivă, dar îmi mai place şi să beau Coca Cola. Îmi place să mă distrez mereu în oraş alături de prietenii mei, care sunt foarte importanţi pentru mine”, spune Adrian.

Ce nu-i place
„Nu îmi place minciuna şi nu suport oamenii prefăcuţi.Nu prea îmi plac animalele, în special câinii. Sunt o persoană care apreciază mai degrabă zilele însorite şi călduroase în detrimentul zilelor reci. Nu îmi place frigul”, recunoaşte băiatul.


Întrebări şi răspunsuri
Te consideri un bărbat frumos?
A.M.: Asta este o întrebare dificilă. Eu prefer să spun că sunt un bărbat mai degrabă drăguţ, decât unul frumos.

Care sunt avantajele activităţii de prezentator de modă, la bărbaţi?
A.M.: Ar fi multe de spus aici. Cert este că sunt destul de importante avantajele. Mai întâi de toate, eşti plătit destul de bine pentru ceva ce faci din pură plăcere. Apoi mai e faptul că ajungi să cunoşti fel şi fel de oameni noi, o experienţă mereu plăcută şi utilă. Nu sunt de lepădat nici senzaţiile pe care le are orice model în momentul prezentării, adrenalina, emoţiile.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite