Mesaje de adio pentru Ionuţ, băiatul ce s-a aruncat de pe Podul Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zeci de tineri regretă moartea lui Ionuţ foto facebook
Zeci de tineri regretă moartea lui Ionuţ foto facebook

Zeci de tineri, care l-au cunoscut pe Ionuţ G., băiatul de 21 de ani, ce s-a aruncat vineri de pe Podul Mureş au ţinut să-i aducă un ultim omagiu pe site-urile de socializare. Cu toţii regretă moartea tânărului şi nu-şi explică de ce a recurs la aceste gest.

Pe profilul său de Facebook, Ionuţ şi-a postat recent câteva poze personale, dar şi faptul că era un suporter înfocat al echipei Steaua Bucureşti. Se visa fotbalist, la fel la Dică, Ronaldo sau Ronaldinho. Iubea muzica şi filmele, ca orice tânăr. Avea peste 100 de prieteni, care acum îi simt lipsa.

"Dumnezeu sa-l ierte pe cel care a fost GHIURCA IONUT STELIAN.....din pacate astazi a ales sa mearga pe un alt drum....un baiat bun !!!!", spune Cristi Fărcaş.

"Cum pot să-mi imaginez că nu o să te mai văd niciodată? Încă nu pot să cred cea ce s-a întâmplat,aproape tot timpu eram cu el dar nu mi-a zis nimic de cea ce avea să facă....NU TE VOI UITA NICIODATA PRIETENE",
spune Mircea Cristian Sandor.

"O să-mi lipseşti Ionuţ:((...Odihneşte-te în pace!...Nu te vom uita niciodată,vei ramâne mereu in inimele noastre:((! Nush dc ai făcut tu asta...acum o săptămână îmi spunei că eşti bine şi acum:(((", scrie Denisa Cherteş.

Tânărul s-a sinucis vineri dimineaţă, aruncându-se în gol de pe Podul Mureş. Asupra sa fusese găsite o foaie de externare, care arâta că se afla în evideţele Clinicii de Pishiatrie II din Târgu-Mureş.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite