Medical & Dental Expo vine cu reduceri pentru studenţii la Medicină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Instrumente stomatologice la Promenada Mall
Instrumente stomatologice la Promenada Mall

Promenada Mall găzduieşte în acest sfârşit de săptămână prima expoziţie din judeţul Mureş specializată în domeniul medical, denumită Medical & Dental Expo.

Mureşenii vor putea vizita astfel standurile a 30 de prestatori de servicii medicale, companii producatoare şi importatoare de echipamente, instrumente medicale şi stomatologice care vor expune ultimele noutăţi din domeniu.

"Acestei prime ediţii a expoziţiei s-a alăturat, ca şi partener official, Centrul Medical Topmed. Clinicile private participante vor prezenta cele mai noi metode de însanatoşire dar şi cele mai bune oferte de servicii medicale de pe piaţa. Totodată, editurile de specialitate oferă reduceri de preţ de pana la 45% studenţilor şi medicilor rezidenţi care ne vor vizita pe parcursul acestor trei zile", ne-a declarat Ioana Macavei, de la Malio Company, organizatoarea expoziţiei medicale.

Astăzi, expoziţia va fi deschisă publicului între orele 9.00 şi 21.00, respectiv 9.00 şi 19.00 (mâine). Accesul publicului este gratuit, iar organizatorii estimează că aproximativ cinci mii de mureşeni vor vizita standurile de la Promenada.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite