Meci al orgoliilor mâine pe Trans-Sil! FCM-ul întâlnește Voința Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FCM-ul joacă mâine contra Voinței Sibiu
FCM-ul joacă mâine contra Voinței Sibiu

Partida dintre FCM Târgu-Mureş şi Voinţa Sibiu se va disputa mâine, de la ora 11.00, pe stadionul Trans-Sil.

"Va fi un meci între două echipe cu orgoliul rănit, după retrogradările din sezonul trecut. Noi trebuie să creştem de la meci la meci şi să obţinem cele 3 puncte. Nu pot spune că pauza de 3 săptămâni a fost bună sau rea, dar ne-a permis să avem o formă sportivă bună şi ne-am pus la punct cu pregătirea tehnico-tactică. În opinia mea, actualul clasament ridică mari semne de întrebare cu privire la valoarea ligii secunde. Şi asta pentru că două formaţii care au promovat se află pe primele 2 locuri", spune antrenorul mureșenilor, Daniel Isăilă.

Biletele de intrare la acestă partidă se vor pune în vânzare de vineri, la casa de bilete a stadionului. Preţul unui tichet este de 5 LEI, intrarea generală.

Programul de vânzare:

astăzi,  între orele 16.30 - 19.00
mâine, între orele 09.00 - 11.00


La această partidă, cei care vor achiziţiona un bilet de intrare, pe lângă programul de meci, vor intra în posesia şi a unei fotografii de prezentare a echipei, însoţită de calendarul competiţional al turului.

Începând cu acest joc, clubul FCM Târgu-Mureş va emite abonamente gratuite pentru toţi foştii mari jucători ai Târgu-Mureş-ului. Mai mult, conducerea clubului a luat decizia de a nu mai emite invitaţii gratuite, în afara celor prevăzute de protocol şi regulament.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite