Maurizio Trombetta: "Îmi felicit jucătorii pentru felul în care au luptat"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maurizio Trombetta
Maurizio Trombetta

La conferinţa de presă de după joc, antrenorul Maurizio Trombetta a lăudat evoluţia din teren a propriilor jucători.

"Ţin să-i felicit pe toţi care au luptat astăzi pentru cele 3 puncte. Au muncit, am avut ocazii dar, din păcate, nu am reuşit să înscriem. Am fi meritat cu prisosinţă victoria. Din păcate, mingea nu a vrut să intre în poartă. A fost un joc frumos, cu multe ocazii de poartă, surprinzător poate pentru două echipe care sunt în zona fierbinte a clasamentului. Din păcate, arbitrul a fost aproape să distrugă acest spectacol. Nu am vorbit de arbitraje până acum şi sper să nu mai vorbesc de acum încolo, dar de cel de astăzi, nu mă pot abţine", a afirmat Trombetta.

Robert Ilyeş a evoluat pentru prima dată împotriva fostei sale formaţii. "A fost un meci special pentru mine, din păcate nu am putut să cîştigăm şi am pierdut două puncte foarte mari. Faţă de ce ambiţii am avut la începutul drumului, am rămas datori. Sperăm să facem un retur mai bun cu mister".

Antrenorul oaspeţilor a avut cuvinte de laudă la adresa lui Ilyes. "Sunt mulţumit că nu am luat gol de cîteva etape, în afară de acel penalty inventat de la Steaua. A fost un joc disputat la ambele porţi. Echipa mea a demonstrat caracter, munceşte de la meci la meci. Pe Robert Ilyeş îl felicit pentru longevitate, am jucat cu el în teren şi mai poate să evolueze chiar dacă are 37 de ani", a declarat Marius Şumudică.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite