Maşini strivite de „Samson” şi „Godzilla” în parcarea de la Real

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În acest weekend, mureşenii vor avea parte de show-uri fantastice în parcarea hypermarket-ului Real, de la ora 20.00. Cascadori din trupa germană „Alexander Neigert“ le vor oferi pasionaţilor de automobilism senzaţii tari cu faimoasele Monster Trucks americane.

În plus, spectacolele – care durează aproximativ o sută de minute – vor include acrobaţii cu maşini care rulează pe numai două roţi, treceri cu maşina prin foc şi demonstraţii cu ATV-ul, acestea din urmă fiind făcute de un copil care are doar şase ani. De departe cel mai aşteptat moment al spectacolelor va fi reprezentat de intrarea în scenă a celor două Monster Truk-uri, „Samson” şi „Godzilla”. Acestea vor strivi sub roţile de peste un metru înălţime fiecare, o serie de automobile mici.

Echipa de cascadori se află într-un turneu naţional, iar Târgu-Mureşul este oraşul de la care cascadorii se aşteaptă la una dintre cele mai mari afluenţe de public, cunoscută fiind pasiunea localnicilor pentru caii putere. Biletele vor fi de două categorii: cele verzi, care asigură un loc pe scaun şi care costă 35 de lei şi cele albastre, de 30 de lei, care reprezintă un loc în picioare la spectacol.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite