Mare meci mare! City`us joacă diseară cu Sporting Lisabona

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jucătorii echipei mureșene, la poza de grup
Jucătorii echipei mureșene, la poza de grup

În această seară, de la ora 20.15, ora Portugaliei, campioana City’us va debuta în grupa C din Elite Round, în compania celor de la Sporting Lisabona.

Un debut dificil, în compania formaţiei gazdă, una dintre cele mai puternice echipe din Europa. La conferinţa de presă, tehnicianul formaţiei mureșene a declarat: “Suntem pentru al doilea an în această fază. Cu siguranţă suntem mult mai experimentaţi şi vom obţine rezultate mai bune decât anul trecut. Sporting pleacă favorită, dar numai pe hârtie. Sperăm să facem un joc bun şi, de ce nu, să obţinem victoria. Ar fi un rezultat mare pentru noi”.

Pentru partida din această seară, antrenorul Kacso Endre are la dispoziţie întreg lotul deplasat în Portugalia: Carlao, Moldovan – portari, Fl. Matei, C. Matei, Lupu, Ignat, Radu, Mimi Stoica, Csoma, Murilo, Viola, Szocs, Nicuşan şi Covaci. Dintre aceştia vor fi aleşi cei 12 jucători care vor fi trecuţi pe foaia de joc.

Iată programul jocurilor de astăzi:

20h00        Iberia Star Tbilisi    -    Gyori ETO FC
22h15        Sporting CP        -    City’us Târgu-Mureş


Partida dintre Sporting şi City’us se va disputa în Pavilhao Multiusos din Odivelas şi va fi transmisă în direct de postul RTP 2.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite