Maraton teatral la Târgu-Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mureşenii iubitori de teatru vor avea parte de un week-end plin de evenimente culturale. Fie că aleg Teatrul Naţional , Teatrul „Studio” sau Teatrul 74, mureşenii vor avea parte de spectacole amuzante.

Actorii teatrelor din oraş le-au pregătit spectatorilor mureşeni un sfârşit de săptămână plin de evenimente. Studenţii la actorie ai Universităţii de Arte din Târgu-Mureş îi invită pe melomanii mureşeni la „Cabaret”. Spectacolul va avea loc diseară de la ora 19.00 pe scena Sălii „Studio”, fiind regizat de Radu Olăreanu. Biletul costă 8 lei pentru adulţi şi 4 lei pentru elevi şi studenţi.

Mâine mureşenii sunt aşteptaţi din nou la Teatrul Naţional, de data aceasta în Sala Mare, unde de la ora 19.00 vor putea viziona spectacolul „Oraşul nostru” de Thornton Wilder în regia Elenei Morar.

Duminică  este rândul actorilor Teatrului 74 să-şi arate talentul în comedia „True West” de Sam Shepard, în regia lui Vlad Massaci. Publicul îi va vedea pe scenă pe Nicu Mihoc, Marius Turdeanu, Costin Găvază şi pe Monica Ristea. Biletul costă 10 lei pentru adulţi şi 5 lei pentru elevi şi studenţi.

Actorii Teatrului Naţional n-au uitat că în acest sfârşit de săptămână mureşenii sărbătoresc iubirea, aşa că sâmbătă, duminică şi luni în Sala Mică de la ora 10.47 se joacă spectacolul „Anonimul veneţian”  cu actorii Ionela Nedelea şi Dan Rădulescu.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite