Mandate de arestare pentru agresorii poliţistului din Ceuaşu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un poliţist a fost înjunghiat duminică dimineaţă în timpul unei intervenţii pentru aplanarea unui conflict într-un bar din Ceuaşu de Câmpie. Cei 3 suspecţi reţinuţi au primit mandate  de arestare preventivă pentru 29 de zile

Cei trei suspecţi care au fost reţinuţi pentru 24 de ore, au fost prezentaţi Tribunalului Mureş cu propunere de arestare preventivă, care a admis cererea Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş şi a emis mandate de arestare preventivă pe numele acestora pentru o perioadă de 29 zile, pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă la omor calificat şi deosebit de grav, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În urma investigaţiilor efectuate de către echipa operativă complexă din cadrul IPJ Mureş şi procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, au fost identificaţi şi reţinuţi 3 indivizi – H.P.de 27 ani, din localitatea Glodeni,  K.M. de 27 ani şi B.V. de 34 ani, ambii din localitatea Ceuaşu de Câmpie – stabilindu-se faptul că aceştia au provocat scandal în incinta barului, agresându-i fizic pe agentul de poliţie şi pe un alt bărbat de 40 ani care se afla în incinta localului, ambii prezentând plăgi înţepate.

Poliţistul agresat, în vârstă de 35 ani, căruia i-a fost pusă viaţa în pericol, a fost transportat la SMURD  Târgu-Mureş, cu diagnosticul prezumtiv de plagă penetrantă stânga, fiind suspus investigaţiilor medicale. Totodată a mai fost transportat la SMURD şi un alt bărbat, de 40 ani, care se afla în bar în momentul agresiunii poliţistului şi care la rândul său căzuse victimă, se pare aceloraşi agresori, având diagnosticul prezumtiv de plagă înţepată lombară.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite