Mamograf de ultimă generație donat Spitalului Județean Mureș

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aparat ultraperformant donat Spitalului Județean
Aparat ultraperformant donat Spitalului Județean

Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu-Mureș a inaugurat astăzi cel mai nou aparat pentru diagnosticarea cancerului, în valoare de peste 250.000 de dolari.

Achiziționarea mamografului digital de înaltă performanță, Senographe Essential, printr-o donație făcută de Avon România, în valuare de
270.000 de dolari, se înscrie în linia creșterii performanței și standardelor Clinicii de Radiologie și Imagistică Medicală Târgu Mureș, unitate de referință pentru depistarea și diagnosticul precoce al cancerului de sân.


La eveniment au participat membri ai Comitetului Director, Conf.dr. Lorinczi Zoltan – Director medical al Spitalului Clinic Judeţean de
Urgenţă Târgu-Mureș, Prof. dr. Mircea Buruian - medic șef Laborator Radiologie și Imagistică Medicală, Conf. Dr. Maria Daniela Podeanu - medic primar, Răzvan Dirațian – Director General Avon România și Moldova și Denisa Mihai - CSR Specialist Avon România, Coordonator Campania pentru sănătatea sânilor.

Evenimentul face parte din campania educativă împotriva cancerului la sân ”Află că ești bine”, inițiată de Avon Romania și susținută de Centrul pentru Jurnalism Independent.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite