Mai multe străzi din Târgu-Mureș sunt lăsate de Aquaserv fără apă. Află care!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La repunerea în funcţiune a reţelei, apa va avea suspensii şi culoare
La repunerea în funcţiune a reţelei, apa va avea suspensii şi culoare

Compania Aquaserv va sista furnizarea apei potabile pe mai multe străzi din Târgu-Mureş, precum și câteva localități din județul nostru, din cauza unor avarii pe reţeaua de distribuţie.

Astfel, până la ora 15.00 vor rămâne fără apă mureşenii de pe străzile Muncii, numerele 19-37 și 30-46, Haţeg, numerele 6-16 și Șelimbăr, numărul 2, precum și mureșenii din localitățile Cerghid, Cerghizel, Bistra Mureşului și Morăreni.

La repunerea în funcţiune a reţelei, în jurul orei 15.00, din cauza antrenării depunerilor din conducte, apa va avea suspensii şi culoare, atât pe străzile menţionate cât şi pe străzile învecinate cu acestea. Această apă se poate folosi exclusiv în scopuri menajere, fiind interzis consumul ei.

Reprezentanții companiei Aquaserv transmit scuze mureșenilor afectați de sistarea furnizării apei, dar totodată afirmă că lucrările pe rețeaua de distribuție nu mai puteau fi amânate. În caz contrar, avariile ar fi afectat o porțiune mai mare a rețelei, fapt ce ar fi dus la întreruperea distribuției pe o perioadă mai lungă de timp. Sistările vor continua și în alte zone ale orașului, precum și în restul județului, până când avariile vor fi eliminate în totalitate.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite