Târgu-Mureş: Magyarosi Arpad, "teroristul" din Sovata, a fost executat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Mureş: Magyarosi Arpad, "teroristul" din Sovata, a fost executat
Târgu-Mureş: Magyarosi Arpad, "teroristul" din Sovata, a fost executat

Experţii criminalişti ungari citaţi de realitatea.net susţin că Magyarosi Arpad, românul de etnie maghiară, împuşcat în luna aprilie de poliţia boliviană în timpul unui raid antiterorist a fost de fapt executat.

Potrivit realitatea.net, experţii maghiari au făcut o reconstrucţie virtuală a incidentului din camera de hotel, iar în urma analizării datelor acumulate rezultă faptul că Magyarosi Arpad s-ar fi predat poliţiei, dar a fost împuşcat cu şapte gloanţe, decedând după 30 de minute din cauza hemoragiei.

Magyarosi Arpad, originar din Sovata, judeţul Mureş s-a mutat în Ungaria, la Budapesta când avea 11 ani împreună cu mama şi sora sa.

Mama sa a divorţat de soţul său, originar din Turda când Arpad şi sora sa erau încă mici, nepăstrând relaţia cu tatăl acestora după ce s-au separat. Singurele rude pe care Magyarosi Arpad le mai are în Sovata sunt bunica acestuia Maria Toth şi unchiul său Janos Toth. Magyarosi Arpad s-a reîntors în Sovata în vara anului 2008, când a venit să-şi reînnoiască actele, care îi expiraseră.

Familia şi prietenii au aflat apoi că tânărul de 28 de ani a fost împuşcat în Bolivia pentru presupusa implicare într-un complot pentru a-l ucide pe preşedintele bolivian Evo Morales.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite