Târgu-Mureş: Magistraţii mureşeni din nou la lucru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Mureş: Magistraţii mureşeni din nou la lucru
Târgu-Mureş: Magistraţii mureşeni din nou la lucru

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş au abandonat astăzi protestul şi şi-au reluat activitatea. Aceştia şi-au menţinut însă hotărârea de a nu participa în comisiile şi birourile electorale pentru alegerile prezindeţiale.

"Adunarea Generală a procurorilor din circumscripţia teritorială a Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş a decis, luni, în unanimitate, suspendarea parţială a protestului, începând cu data de 28 septembrie, în sensul reluării imediate a întregii activităţi, cu menţinerea hotărârii de a nu participa în comisiile şi birourile electorale care se vor constitui cu ocazia alegerilor prezidenţiale din acest an", se arată într-un comunicat.


"Suspendarea protestului va dura până la 31 decembrie, dată până la care se aşteaptă soluţionarea tuturor revendicărilor magistraţilor", a precizat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, Dan Oltean.

Judecătorii mureşeni au adoptat o hotărâre similară vinerea trecută. Ca urmare a acesteia, luni, magistraţii mureşeni şi-au reluat activitatea.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite