Târgu-Mureş:Andra Magheran, un exemplu de grazie şi delicateţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Mureş:Andra Magheran, un exemplu de grazie şi delicateţe
Târgu-Mureş:Andra Magheran, un exemplu de grazie şi delicateţe

Tânăra e obişnuită să fie în centrul atenţiei, atât la şedinţele foto, cât şi la meciurile lui BC Mureş, a cărei majoretă este.

Primul contact al Andrei cu scena a avut loc în urmă cu 8 ani, când părinţii fetei au înscris-o la cursurile de dans ale Clubului Copiilor din Târgu-Mureş. Au urmat participări la diverse concursuri de dans naţionale şi internaţionale, finalizate mereu cu premii. „Dansul m-a pasionat mereu, pentru că am fost întotdeauna o fire apropiată de muzică. În plus, dansul mi-a oferit posibilitatea să transmit o stare de spirit celor din public, cu care simt că reuşesc să comunic prin dans. E un lucru pe care doar cine a practicat dansul îl poate înţelege. În plus, mişcările scenice, ritmul muzicii, toate acestea mă ajutau să elimin energii negative şi chiar să mă relaxez”, spune Andra. Făcând parte din echipa de dansatoare Baby Girls, condusă de Avram Mihaela, tânăra a fost selectată în rândul trupei de majorete a echipei Baschet Club Mureş, în urmă cu 3 ani.

Îi susţine pe „Tigri”
„Urmează cel de-al patrulea şi ultimul an de susţinere a echipei de baschet, iar emoţiile sunt foarte mari. E pur şi simplu fantastică senzaţia de importanţă pe care o am ori de câte ori dansez în faţa publicului din Sala Polivalentă, deoarece oamenii aflaţi în tribune răspund dansului prin urale adresate echipei şi simt că eu şi colegele mele avem un rol important în crearea acelei atmosfere unice de la meciurile băieţilor”, spune Andra.

Primul meci din noul sezon competiţional în care Andra va putea fi admirată de mureşeni va fi chiar cel de diseară pe care BC Mureş îl va juca în compania lui Dinamo Bucureşti, în Cupa României.

Model de succes
Frumuseţea Andrei a fost remarcată de timpuriu. La liceu, tânăra a concurat la concursul de Miss al şcolii, unde a obţinut titlul de Miss Popularitate, iar la concursul de frumuseţe al oraşului, Miss Târgu-Mureş, Andra a obţinut locul secund. „De mică am fost încurajată de cei din jurul meu să particip la concursurile de Miss. A fost extrem de importantă susţinerea celor la care ţin, în momentul în care am făcut acest pas, iar cu timpul, modellingul a devenit o activitate la fel de dragă precum dansul. Am participat la prezentări de modă, saloane auto şi am promovat colecţii ale lui Cătălin Botezatu sau de la I.D. Sarrieri”, spune frumoasa.

În ceea ce priveşte viitorul, profesia e pe primul plan. În paralel cu şedinţele foto, mureşeanca visează la o carieră în contabilitate. „Mătuşa mea e un model pentru mine în acest sens şi fiind studentă la contabilitate, îmi doresc să excelez în acest domeniu”, declară Andra Magheran.

Profil
Născută
30 aprilie 1990, la Târgu-Mureş

Educaţie
Colegiul Naţional Al. Papiu Ilarian

Activitate
Model, majoretă BC Mureş

Stare civilă
Necăsătorită

Ce-i place
„Îmi place să cunosc oameni noi şi să descopăr lucruri noi. Sunt genul de persoană care apreciază mersul la mare sau la munte cu cortul şi îmi doresc să vizitez Piramidele, să mă plimb pe Champs-Élysées sau să mă relaxez în Bahamas”, recunoaşte frumoasa.

Ce nu-i place
„Nu suport oamenii care îi tratează pe ceilalţi cu indiferenţă. Nu îmi place bârfa, nici invidia. Nu îmi place că nu sunt îndeajuns de ambiţioasă şi mi-ar plăcea să semăn mai mult cu fratele meu la acest capitol. Mă sperie păianjenii”, declară Andra.

Întrebări şi răspunsuri
Care e cea mai importantă condiţie care trebuie respectată de un dansator?
A.M.: Sincer, e dificil să aleg o singură condiţie, pentru că în topul oricărui dansator ar trebui să se afle munca în echipă, respectarea mişcării scenice şi a coregrafiei. Atenţia la detalii este deosebit de importantă în dans.

Regreţi ceva din activitatea ta ca model sau dansatoare?
A.M.: Nu, nu regret absolut nimic din activitatea mea. Dacă mi s-ar întâmpla să mă nasc din nou, aş repeta acelaşi parcurs, pentru că din tot ceea ce am întreprins până acum am avut multe de învăţat. Îmi place să cred că am şi făcut-o.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite