Târgu-Mureş: Florin Săliştean, singurul târgumureşean acceptat la Şcoala de Vară a MTS

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Mureş: Florin Săliştean, singurul târgumureşean acceptat la Şcoala de Vară a MTS
Târgu-Mureş: Florin Săliştean, singurul târgumureşean acceptat la Şcoala de Vară a MTS

Florin Săliştean, managerul hotelului Black Lord este singurul târgumureşean acceptat la Şcoala de Vară, "De 2 X mai Competent”, organizată de Ministerul Tineretului şi Sportului.

În perioada 13 iulie – 15 septembrie 2009, Ministerul Tineretului şi Sportului organizează Şcoala de Vară „De 2 X mai competent”. Cursurile durează câte o săptămână, sunt organizate pe module tematice, iar absolvenţii beneficiază de recunoaşterea competenţelor şi a cunoştinţelor asimilate, prin eliberarea unei diplome certificate de Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale.

Şcoala de Vară „De 2 X mai competent” este organizată pe 11 serii, la care pot participa 70 de tineri pe fiecare serie. Aceştia sunt selectaţi pe baza criteriilor generale şi specifice, de către o comisie din cadrul MTS. Cei selecţionaţi îşi vor plăti doar transportul, restul cheltuielilor fiind suportate de Ministerul Tineretului şi Sportului. Modulele se desfăşoară la munte şi la mare, în staţiunile Sinaia şi Mamaia. Tipurile de cursuri din cadrul programului îşi propun să răspundă unor nevoi reale ale tinerilor legate de formarea alternativă.

Târgumureşeanul Florin Săliştean speră că experinţa dobândită la acest modul să-l ajute în carieră. "Este o oportunitate atât pentru mine cât şi pentru tinerii acceptaţi la acest modul de a avea parte de un astfel de curs de perfecţionare în domeniu negocierii, care sunt sigur că îmi va fi de folos în carieră”, a precizat Florin Săliştean. Acesta a parcurs toate etapele solicitate de organizatori, inclusiv elaborarea unui proiect pe tema negocierii “Etapele negocierii contractelor de prestări servicii hoteliere între hotel şi agenţiile de turism”, proiect care a fost apreciat de comisie.

Cursurile se adresează tinerilor din întreaga ţară cu vârsta cuprinsă între 18 şi 35 de ani, iar solicitările de acces vor fi acceptate în limita locurilor disponibile.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite