Luna Amară cântă diseară în Cetate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După evenimentul aniversar care marca cei 10 de existenţă, Luna Amară revine în Târgu-Mureş cu un concert care se anunţă a fi absolut incendiar.

Piese vechi dar şi piese noi de pe mult aşteptatul album cu numărul patru vor fi auzite în cadrul Sesiunii de Noapte cu numărul patru, începând cu ora 22.00. „Sesiunea de Noapte este un proiect cu suflet, pornit din pasiune. Este o propunere proaspătă pentru toţi iubitorii de muzică din Târgu-Mureş, deschizând o scenă nouă pentru concerte live. Propunerea este nouă atât din punct de vedere al stilului muzical propus şi al formaţiilor invitate, cât şi ca spaţiu. Aşa că astăzi „don't let your dreams fall asleep”, treceţi de „asfaltul” oraşului şi veniţi într-un „loc lipsă” până mai ieri pe harta oraşului, Sesiunea de Noapte in Bastionul Dogarilor”, declară Corina Gliga, organizatoarea manifestării.

Seara însă va începe la ora 21:00 cu Autist - trupă de rock alternativ, cu puternice influenţe grunge compusă din cinci membrii: Sulea Calin (voce), Dan Cotoi (chitara), Tudor Petrovan (chitara), Mihai Ercei (bass), Mihai Grama (tobe). Biletele costă 10 lei şi pot fi cumpărate numai la faţa locului.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite