Lucrător la Judecătoria Reghin cercetat pentru proxenetism. Plasa femei în schimbul unei mese la restaurant

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Parchetul de pe lângă Judecătoria Reghin a pus în mişcare acţiunea penală faţă de inculpatul Muntyan Ioan Sorin, angajat în cadrul Judecătoriei Reghin ca muncitor, făcând parte din categoria personalului contractual, acuzat de săvârşirea infracţiunii de proxenetism.

După primele cercetări, se pare că bărbatul racola femei pe care le oferea persoanelor apropiate pentru sume cuprinse ăntre 20 și 200 de lei sau în schimbul unor favoruri (o masă la restaurant sau un plin de combustibil). Activitatea bărbatului ca proxenet a fost verificată timp de mai multe luni, prima sesizare fiind primită de lucrătorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin în luna noiembrie a anului trecut. Se pare că Muntyan a fost activ până în prima lună a acestui an, victime fiind 11 tinere, care au fost audiate săptămâna trecută

Reprezentanții Curții de Apel Târgu-Mureș au precizat că ”împotriva acestuia s-a făcut propunerea de arestare preventivă, iar în momentul în care se va da o soluţie definitivă o vom aduce la cunoştinţa opiniei publice". Totuși, propunerea de arestare preventivă a fost respinsă ieri de Judecătoria Reghin, recursul făcut urmând să se judece la Tribunalul Mureş.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite