Lucrările de modernizare de pe strada Muntenia se vor încheia în această săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucrările de pe strada Muntenia vor fi încheiate în această săptămână
Lucrările de pe strada Muntenia vor fi încheiate în această săptămână

În cadrul operațiunii de refacere a străzilor din Târgu-Mureș, a fost inclusă și strada Muntenia, din cartierul Tudor Vladimirescu.

Lucrările au început de câteva săptămâni, fiind deosebit de ample, iar la finalul acestora, întreaga zonă va fi reabilitateă complet, atât în ceea ce privește partea carosabilă, cât și locurile de parcare și iluminatul stradal.

Consilierul Claudiu Maior, a verificat stadiul lucrărilor de refacere a infrastructurii pe strada Muntenia. „Se pune covor asfaltic pe o lungime de 700 de metri. Se refac trotuarele şi urmează să amenajăm şi locurile de parcare pentru locatari. Căutăm acum, împreună cu Electrica, variante pentru extinderea iluminatului public. Ştim că aceasta este o problemă mai veche a locuitorilor din zonă pe care o vom rezolva în cel mai scurt timp”, a declarat Claudiu Maior.

Lucrările vor fi finalizate în următoarele zile iar valoarea investiţiei se ridică la 720.000 lei. Strada Muntenia se alătură, astfel, zonelor din oraș care au suferit sau încă suferă lucrări de reabilitare și modernizare, alături de străzile Gheorghe Doja, Parângului sau Papiu. Strada Papiu a fost închisă în 30 iunie, suferind în prezent ample lucrări de reabilitare a reţelelor de apă, gaz, canalizare, reţele electrice, iluminat stradal, reabilitare trotuare şi căi de acces, consolidare a pereţilor laterali şi lărgire a carosabilului.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite