Lucrări de reparație la Palatul Culturii din Târgu-Mureș

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reparațiile la Palatul Culturii sunt în plină desfășurare
Reparațiile la Palatul Culturii sunt în plină desfășurare

În această săptămână continuă lucrările de reparație la acoperișul și fațada Palatului Culturii din Târgu-Mureș. Acestea vor fi încheiat, cel mai probabil, în luna noiembrie.

Din cauza deteriorării unor elemente care constituiau acoperișul edificiului, administratorii clădirii au decis că acestea trebuie înlocuite în cel mai scurt timp, pentru a fi evitate infiltrațiile de apă. Muncitorii lucrează la înlocuirea grinzilor și a tinichigeriei. Valoarea totală a lucrărilor este de 70.000 de lei, bani asiguraţi din bugetul Consiliului Judeţean Mureş, instituția care deține în administrare Palatul.

Accesul pietonal în zonă a fost restricționat, iar schelele au fost acoperite cu o plasă de protecție, astfel încât trecătorii să fie feriți de orice pericol în momentul în care se află în zonă.

Palatul Culturii din Târgu-Mureș este unul dintre cele mai importante edificii culturale ale orașului și un important obiectiv turistic al orașului. Clădirea găzduiește diverse expoziții de artă, precum și Filarmonica de Stat din Târgu-Mureș.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite