"Lord of the Dance", în premieră la Târgu-Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mureşenii vor avea parte de un show de neuitat foto arhivă
Mureşenii vor avea parte de un show de neuitat foto arhivă

Mureşenii sunt aşteptaţi diseară de la ora 20.00 la Sala Polivalentă pentru a lua parte,  în premieră, la spectacolul "Lord Of the Dance".

Pentru prima oară mureşenii vor avea ocazia să vadă live spectacolul Michael Flatley's „Lord of the Dance". Dandatorii irlandezi îi vor uimi pe mureşeni cu mişcările lor spectaculoase, costumele fabuloase şi efectele speciale deosebite.

Creatorul acestui spectacol, dansatorul şi coregraful Michael Flatley, a devenit o legendă prin performenţele înregistrate: cel mai rapid dansator de step, având performanţa de 35 de paşi de step pe secundă, premiul Guiness Book pentru Cele mai rapide picioare din lume, şi titlul pentru Cel mai bine plătit dansator.

"Lord Of The Dance" este cel mai grandios show din istoria divertismentului! Oamenii au supranumit acest show o minune a lumii moderne, datorită faptului ca întotdeauna realizează spectacole cu casa închisă. Din America şi Canada până în Europa şi Asia, aceşti maeştrii împletesc dansul cu muzica, luminile cu efectele pirotehnice, oferind plăcere ochilor şi minţii, iar incredibilele aventurii prin care trece eroul spectacolului poartă publicul într-o lume mistică plină de dragoste, pericol şi pasiune!

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite