Locatarii unui bloc din Târnăveni au fost evacuaţi de pompieri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii au stins incendiul
Pompierii au stins incendiul

Pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Mureş au intervenit aseară pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un apartament de la etajul doi al unui bloc din Târnăveni.

Aceştia au trimis două autospeciale dotate cu apă şi spumă, plus o maşină dotată cu scară mecanică, pentru evacuarea locatarilor. Focul a distrus bucătăria şi holul apartamentului şi a umplut de fum întreg blocul, motiv pentru care locatarii de la etajele 3 şi 4 au fost evacuaţi, printre care doi copii, cu ajutorul autoscării mecanice a pompierilor.

Proprietarul apartamentului cuprins de flăcări, în bătrân de 61 de ani, a fost găsit de pompieri lipsit de cunoştinţă, baricadat în baie. Acesta prezenta arsuri uşoare şi intoxicaţie cu fum, motiv pentru care echipajul SMURD l-a reanimat, iar ulterior a fost transportat la spital, unde se află acum în afara oricărui pericol.

Pompierii s-au luptat cu focul aproximativ o oră şi 15 minute, iar când pericolul a fost îndepărtat în totalitate, locatarilor le-a fost permis accesul în casele lor.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite