Liviu Todoran este verificat de ANI pentru incompatibilitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Todoran
Liviu Todoran

Inspectorii de integritate au constatat că Liviu Emil Nicu Todoran, consilier local din Târgu Mureş, este în incompatibilitate pentru că deţine mai multe funcţii, printre care şi cea de reprezentant al CL în Compania Aquaserv SA.

Agenţia Naţională de Integritate a început verificările în cazul lui Todoran în 10 ianuarie 2011, constatând că acesta s-a aflat în stare de incompatibilitate, deoarece din 29 ianuarie 2009 şi până în prezent deţine simultan atât funcţia de consilier local în Consiliului Local Târgu Mureş, cât şi pe cea de reprezentant al CL în cadrul SC Compania Aquaserv SA.

De asemenea, începând din 4 mai 2010 şi până în prezent, Todoran deţine simultan atât calitatea de funcţionar public (comisar în cadrul Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorului Mureş, respectiv comisar-şef în cadrul Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Mureş), cât şi funcţia de consilier local.

ANI precizează că persoana faţă de care s-a constatat starea de incompatibilitate este decăzută din dreptul de a mai exercita o funcţie sau o demnitate publică, cu excepţia celor electorale, pe o perioadă de trei ani.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite