VIDEO Liviu Antal și-a răstignit fosta echipă. FCM eliminată dramatic din Cupa României

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul jucător al FCM-ului, Liviu Antal, a fost pe rând demon și înger pentru Oțelul Galați în meciul de aseară. Mai întâi a ratat un penalty, iar apoi, în faza imediat următoare, a înscris probabil GOLUL ANULUI, o foarfecă perfectă, care a adus calificarea formației moldave în sferturile Cupei.

Gălăţenii şi mureşenii au propus şi în Cupă scenariul din urmă cu trei zile, în campionat. Paraschiv a deschis scorul după pauză, mureșenii egalând prin Subotici cu zece minute înainte de final. Neagu a obţinut un penalty în minutul 85, Antal a executat, însă bara din dreapta l-a salvat pe Albuţ. Imediat, Pena a recuperat în dreapta, a centrat şi Antal a decupat cu o "foarfecă" de efect pentru ca Oțelul să se califice în sferturile Cupei României. Golul anului, fără doar și poate.

"Am jucat bine 60 de minute, am făcut două greşeli prea uşor, ne-am bătut singuri. Dorinel m-a bătut de două ori, dar nu-i nimic, o să recuperez", a declarat la final Tibor Selymes, antrenorul FCM-ului.

FC Municipal a evoluat în formula:

Albuţ - Vagner, Nicu, Gugu, Szilagyi - Jamal Mohammed (62-Didi), Issa Ba - Goge (46-Fl. Dan), Ilyes, Bumba (76-Celsinho) - Subotic.

Click aici pentru rezumatul meciului!

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite