Târgu-Mureş: Liceeni aşteptaţi la pregătiri cu studenţi şi companii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liceenii mureşeni se vor putea înscrie şi săptămâna viitoare, în intervalul 2-8 noiembrie, în proiectul „Shape Your Future”, derulat de organizaţia studenţească AIESEC Târgu Mureş.

Proiectul este o iniţiativă educaţională adresată elevilor de liceu din clasele terminale, orientaţi către dezvoltare personală şi înţelegerea importanţei deciziilor pe care urmează să le facă în privinţa carierei. Studenţii şi-au propus să implice 35 - 45 de elevi din 7 licee târgumureşene, care vor participa la de module de pregătire despre carieră, alegerea facultăţii potrivite, branding personal, etc.


“Am restructurat puţin proiectul şi perioada de derulare. Au oportunitatea de a cunoaşte şi de a interacţiona cu alţi elevi, din alte licee, vor intra în contact cu metodele educaţiei non-formale,  vor avea oportunitatea de a-şi dezvolta comunicarea în limba engleză şi vor beneficia şi de consiliere în alegerea facultăţii şi direcţiilor pentru viitoarea carieră”, explică Anca Scoruş, PR manager AIESEC Târgu Mureş.

“Alături de sesiunile interactive de pregătire vor fi şi surprize, teambuildinguri, ieşiri de socializare”, a detaliat şi Diana Zaharia, marketing manager AIESEC.


AIESEC Târgu Mureş a mai anunţat astăzi că la finalul campaniei de recrutare de noi studenţi au foost cooptaţi 64 de membri noi, care vor fi implicaţi în proiecte în cadrul departamentelor de marketing, resurse umane, vânzări, financiar, proiecte, şi programul de bază Exchange.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite