Liber la ski pe pârtia de la Sovata!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Se schiază lpe Aluniş
Se schiază lpe Aluniş

Astăzi a fost redeschisă pârtia Aluniş de la Sovata pentru pasionaţii sporturilor de iarnă.

Căderile abundente de zăpadă şi temperaturile scăzute din ultima vreme au permis administratorilor pârtiilor Aluniş şi Aluniş 2 să le redeschidă pentru sfârşitul de an. Stratul de zăpadă a depăşit pragul de 35 de centimetri, minimum acceptat pentru un schiat în cele mai bune condiţii.

Pârtia Aluniş 2 e deschisă de două zile, deoarece stratul de zăpadă existent până atunci îi permitea funcţionalitatea, dar având în vedere că a căzut foarte multă zăpadă în ultimele două zile, am constatat că se poate schia şi pe pârtia mare.Îi aşteptăm, aşadar, pe mureşenii pasionaţi de sporturile de iarnă să schieze la Sovata”, ne-a declarat Hărşan Vasile, administratorul pârtiei. Aluniş este pârtia principală a staţiunii Sovata şi este de dificultate medie, pentru adulţi.

Aceasta se întinde pe o suprafaţă de 1.100 de metri, în timp ce pârtia Aluniş 2, pentru începători şi copii, are o lungime de 300 de metri. Instalaţia de telescaun va fi pusă în funcţiune zilnic până la ora 17.00 (pârtia nu e dotată cu instalaţie de nocturnă n.r.), iar un bilet costă 1 leu de persoană.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite