Les Poissons Voyageurs revin în sufrageria J’ai Bistrot cu muzică adunată din toată lumea!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Les Poissons Voyageurs concertează în sufrageria J’ai Bistrot
Les Poissons Voyageurs concertează în sufrageria J’ai Bistrot

În această seară, începând cu ora 21.30, trupa canadiană/franceză Les Poissons Voyageurs va concerta live în sufrageria J’ai Bistrot.

”Peştii călători”, originari din Canada şi Franţa  şi-au respectat statul de oameni liberi, călători prin lumea diferitelor culturi, sursa lor de inspiraţie muzicală. Un acordeon, un contrabas, două chitare şi patru voci au fost ingredientele necesare unei călătorii muzicale oferită de cei patru, călătorie în care pluralitatea stilurilor muzicale, de la swing-ul american sau manouche-ul ţigănesc, spiritualul alb şi negru, reggae-ul, balada rusească sau napoletană complotează cu pălăcerea lor de a cânta.

Formația alcătuită din Chantale Urbain (acordeon şi voce), Sébastien Leblanc (chitară şi voce), Jean Russell (contrabas şi voce) și Florian Vella (chitara şi voce), aflată într-un turneu prin toată Europa, de această dată împreună cu doi muzicieni din Canada, care vor adăuga și mai multă savoare muzicii lor, susține un concert spectaculos în localul de pe strada Mărăști. Susținerea călătoriei lor muzicale se face prin biletul de intrare de 15 lei.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite