Lecţii de dans urban de la specialişti în domeniu la Street Dance Camp 2010

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Street Dance Camp este prima tabără internaţională de dans urban organizată în judeţul nostru. Tabăra va fi organizată la Reghin între 5 şi 11 septembrie, fiind un loc de întâlnire pentru toţi tinerii pasionaţi de dans.  

Tinerii care doresc să înveţe dansuri precum în filme sau pur şi simplu să ştie să se mişte spectaculos pe ringul de dans, vor avea parte de o tabără doar pentru ei, la Reghin. De duminică şi până weekendul ce vine, mureşenii sunt aşteptaţi la prima tabără de dans urban, cu instructori internaţionali, organizată în judeţul nostru: Street Dance Camp.


Printre numele importante de dansatori şi coreografi cu care învăţăceii vor desluşi tainele street dance-ului se numără Eszteca, din Olanda, Fabrice, din Franţa, alături de Robert Tatoi, Mihai Ecxarcu, Andreea Popa, Dragoş Balea şi mulţi alţii, de la diverse cluburi de dans modern din ţară. Tabăra va fi găzduită de complexul ”Dansul Viorilor” din Reghin, care are o capacitate de cazare de 250 de persoane. ”Am descoperit această locaţie în timpul unui mai vechi proiect al nostru şi pot spune că e un loc perfect, care te inspiră să dansezi. Îi asigur pe toţi cei care vor să participe că aceasta va fi cea mai tare tabără la care s-au înscris până acum”, a declarat Ana Maria Lungu, organizatoare.


Orarul pe timpul întregii săptămâni este unul tipic oricărei tabere tematice, cu trezire şi mese la ore fixe, plus cursuri stabilite pe zile şi pe categorii. În timpul taberei vor putea fi învăţate dansuri moderne precum breakdance, house, popping, locking, new style, lyrical, dancehall şi krump. Înscrierile se fac pe mail, la ana@onebeat.ro, unde viitorii dansatori vor trebui să îşi precizeze numele, vârsta şi datele de contact. Banii pentru tabără vor putea fi viraţi în contul de ING al organizatorilor, RO72INGB0000999901983459, deşi există posibilitatea plăţii la faţa locului, în 5 septembrie. Pachetele de participare la Street Dance Camp costă între 50 şi 165 de euro de persoană, în funcţie de opţiunile alese (cazare, mâncare, full accesss etc n.r.).

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:

image
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite