Portret: Laura Crişan este „regina” Târgu-Mureşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Eleva de 15 ani a câştigat concursul Miss Târgu-Mureş, devenind astfel cea mai tânără deţinătoare a titlului de Miss a oraşului nostru.

Concursul Miss Târgu-Mureş şi-a desemnat marea câştigătoare luni seară, odată cu debutul zilelor Târgumureşene. Astfel, juriul a votat-o pe Laura Crişan ca fiind cea mai frumoasă dintre cele 11 concurente participante, iar la cei doar 15 ani ai săi, fata a devenit cea mai tânără „regină” a frumuseţii din oraşul nostru. După ce a participat la Balul Bobocilor liceului ei, unde a dobândit doar experienţă, a fost nevoie de insistenţele surorii Laurei pentru ca aceasta să-şi încerce norocul la Miss Târgu-Mureş.

Sora mea m-a convins să merg la preselecţia pentru Miss, deoarece eu nu vroiam să particip. În final, am cedat şi pot spune că nu am regretat alegerea. La preselecţie am avut emoţii, dar nu foarte mari, pentru că nu era multă lume în preajmă. La concursul de la Teatrul de Vară, însă, a fost cu totul altfel situaţia”, mărturiseşte Laura.

Familia i-a uşurat misiunea

La spectacolul de gală al concursului de frumuseţe au fost prezenţi în jur de o mie de spectatori care s-au manifestat gălăgios la fiecare probă, astfel că emoţiile fetelor erau inerente. Totuşi, Laura spune că i-a fost mult mai uşor decât se aştepta, întrucât familia i-a fost alături.

Eram foarte emoţionată şi încercam să zâmbesc în permanenţă şi să nu par crispată. Părinţii mei au fost în tribune, i-am observat, iar asta a făcut ca întreg concursul să fie mai uşor pentru mine. Familia a fost alături de mine în permanenţă şi le datorez o mare parte din succesul meu, datorită sprijinului moral”, spune fata. În ceea ce priveşte grupul, Laura a fost impresionată de faptul că fetele s-au ajutat una pe cealaltă, fără să fie ranchiunoase. „Ne-am înţeles toate bine şi sunt sigură că vom ieşi în oraş împreună în viitorul apropiat. Competiţia a fost foarte strânsă, pentru că toate fetele au fost realmente frumoase şi cred că oricare dintre ele ar fi putut fără probleme să câştige”, recunoaşte Laura.

Succesul care prevesteşte un viitor spectaculos

Din momentul în care şi-a auzit numele rostit de Liviu Pancu, amfitrionul concursului de Miss, viaţa Laurei se va schimba din multe puncte de vedere. „Nu voi uita niciodată clipa caeea. M-am blocat o secundă, până să reacţionez, simţeam cum îmi tremură genunchii şi mă mir că am reuşit să mă abţin şi să nu plâng”, afirmă fata. De acum încolo, ea se poate gândi serios la o carieră în modelling, mai ales că până la semnarea unui contract cu o agenţie profesionistă mai e doar un pas. „Îmi doresc foarte mult un viitor în modelling şi sper să reuşesc să îmi îndeplinesc visul”, declară Laura Crişan, Miss Târgu-Mureş 2011.

Profil

Născută

25 iulie 1995, la Târgu-Mureş

Educaţie
Elevă la Colegiul Economic “Transilvania” din Târgu-Mureş

Familie
Are o soră mai mare (de 19 ani)

Ce-i place
„Îmi place foarte mult să cânt şi intenţionez să mă ţin de asta în viitor. Sunt o împătimită a cumpărăturilor, îmi place să dansez şi îmi place să îmi machiez prietenele la diverse ocazii. Ador călătoriile, cel mai mult mi-a plăcut Transfăgărăşanul”.

Ce nu-i place
„Nu îmi plac oamenii mincinoşi sau prefăcuţi. Mă deranjează că în oraşul nostru nu prea există locuri de distracţie, nu avem nici măcar un cinematograf cât de cât modern. Nu îmi place deloc matematica, niciodată nu a fost o materie pe placul meu”.

Întrebări şi răspunsuri

Ai vreun model sau actriţă cu care crezi că semeni?
L.C.: Mi se pare că aduc puţin cu Kristen Stewart, actriţa din filmele Twilight. Am câteva poze în care am impresia că semăn foarte tare cu ea.

Cum crezi că va fi la şcoală acum c-ai devenit Miss Târgu-Mureş?
L.C.: Sper că totul va fi la fel ca înainte, pentru că eu nu îmi voi schimba atitudinea faţă de colegii sau profesorii mei. Sunt convinsă că lumea se va bucura pentru reuşita mea şi mă va ajuta să recuperez orele pierdute în timpul pregătirilor pentru Miss. Voi trage tare şi sunt sigură că în final totul va fi bine în această privinţă.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite