Lăcătuş - OUT, Sabău - BACK IN! FCM-ul are un nou antrenor după remiza de la Mioveni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neluţu Sabău
Neluţu Sabău

Conducerea Fotbal Club Municipal Târgu-Mureş şi antrenorul Marius Lăcătuş au decis rezilierea pe cale amiabilă a contractului, după rezultatele dezastruoase înregistrate de echipă în acest început de sezon de primăvară. Noul antrenor al formaţiei este Ioan Ovidiu Sabău.

Fără nici măcar o victorie în trei meciuri, deşi a avut adversari modeşti în ultimele două etape, FCM-ul va avea parte de un nou tehnician pe bancă la meciul de joi, contra Stelei. Alături de Lăcătuş, de la edchipa mureşeană au plecat şi Ioan Naghi şi Michele Bon, care completau echipa tehnică.

Îi mulţumesc lui Neluţu Sabău că a gândit cu sufletul şi cu inima. Sunt convins că este cea mai bună soluţie pentru FCM Târgu-Mureş. Sper ca în acest moment foarte greu pentru noi, întreaga suflare fotbalistică din oraşul şi judeţul nostru să fie alături de echipă”, a declarat vicepreşedintele Consiliului de Administraţie al FCM-ului, Claudiu Maior.

În altă ordine de idei, biletele pentru partida din etapa a XXII-a Ligii 1, dintre FCM şi Steaua Bucureşti, vor fi puse în vânzare începând de azi, atât la Stadionul Trans-Sil, cât şi la Magazinul Suporter FCM. Acestea costă 25 de lei, intrare generală.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite