Lăcătuş: "Rezultatul nu ne mulţumeşte absolut deloc"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Municipal a terminat la egalitate, scor 0-0, partida de pe teren propriu, disputată în compania celor de la Voinţa Sibiu, rezultat care nu-i ajută deloc pe mureşeni în cursa pentru evitarea retrogradării. Iată ce au declarat cei doi antrenori la final.

"Rezultatul de egalitate nu ne mulţumeşte absolut deloc. Am făcut 2 reprize diametral opuse. În prima nu am reuşit să punem în pericol aproape deloc poarta adversă, permiţându-le adversarilor să joace ce şi-au dorit. A doua repriză a fost mai bună, cu situaţii bune de a marca, din păcate soluţiile alese la finalizare nefiind cele mai bune. Meritam cele 3 puncte, dar pe viitor, sper ca în momentele cheie, din faţa porţii, jucătorii să aleagă soluţiile cele mai bune şi să ne bucurăm de victorii. Terenul şi vremea au fost împotriva noastră, noi având jucători mai tehnici, care nu s-au putut exprima la adevărata valoare. Din păcate, acest egal nu face bine la moralul jucătorilor noştri, dar sper să trecem peste acest moment şi să câştigăm următoarea partidă", a declarat la finalul meciului tehnicianul Marius Lăcătuş.

"Trebuie să recunoaştem că mureşenii au jucat mai bine, dar noi am cîştigat un punct preţios", a declarat Alexandru Pelici, antrenorul celor de la Voinţa Sibiu.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite