La mulţi ani, România! Ce vor face mureşenii de Ziua Naţională!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La mulţi ani, România! (steag de la începutul secolului trecut, arborat la Târgu-Mureş)
La mulţi ani, România! (steag de la începutul secolului trecut, arborat la Târgu-Mureş)

Programul dedicat Zilei Naționale a României începe la ora 11.00, cu manifestările din Piața Victoriei, organizate la Monumentul Latinității. Seara vor avea loc o serie de concerte în centrul oraşului.

În această dimineaţă sunt programate ceremonia de depunere a coroanelor și jerbelor de flori, pentru ca mai apoi să aibă loc tradiţionala defilare a efectivelor Sistemului Național de Apărare.

Începând cu ora 12.30, manifestările vor avea loc la Palatul Culturii, în Sala Mică, unde este programată ceremonia de acordare a Diplomei de Excelență și a Fibulei de la Suseni.
Distincția se acordă o singură dată în an personalităților mureșene celor care excelează în domeniilor lor de activitate.

Începând cu ora 18:00, pe scena amenajată în centrul oraşului vor concerta Nicolae Furdui Iancu, Dumitru Fărcaș, Ioan Bocșa, Ionuț Fulea, Ansamblurile Societății Culturale Miorița, Sergiu Cipariu, Ovidiu Barteș, Ovidiu Olari, Veronica Macarie Moldovan, Diana Cârlig și Grupul Ansamblului „Icoane”. La finalul spectacolului este programat un spectaculos foc de artificii, plus concertul lui Aurel Tămaș.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite