La Târgu-Mureş se învaţă secretele succesului în afaceri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de antreprenori din România şi din străinătate se întâlnesc, astăzi, la Târgu-Mureş, în cadrul celui mai mare eveniment de business din regiunea Transilvaniei, „Târgu-Mureş Business Days".

Manageri de top, experţi şi consultanţi în marketing participă la a doua ediţie a evenimentului. Aceştia vor ţine conferinţe, în care vor încerca să prezinte viziunea lor asupra managementului, respectiv asupra succesului în afaceri, a managementului resurselor umane şi marketingului.

„Târgu-Mureş Business Days" se desfăşoară pe parcursul a două zile. „Evenimentul este dedicat ajutorării antreprenorului român. Ne-am propus să ieşim din starea de criză şi să schimbăm raportarea noastră la criză. Vor participa 32 de speakeri, printre care un adevărat «guru» în materie de afaceri, şi anume Anthony Szilárd, director Executiv al Executive Leadership Institute din Statele Unite ale Americii, coach în materie de dezvoltare a leadership-ului, cu o vastă experienţă internaţională. A fost ales «Vizionarul Anului 2002» de către canalul american de televiziune PBS şi a primit numeroase premii pentru activitatea sa. Vor fi prezenţi, de asemenea, oameni de afaceri de succes şi manageri de top, printre care Filipe Carrera, Herald Lepisc, Radu Georgescu, Marius Ghenea, Andy Szekely, Valentin Deac şi fondatorul SMURD, Raed Arafat", a declarat Pacsó László, managerul proiectului şi preşedintele JCI Târgu-Mureş.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite