La Târgu-Mureş s-a lansat Asociaţia Organizatorilor de Evenimente din Transilvania!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mureşenilor le va fi mult mai uşor să-şi organizeze nunţile, botezurile sau petrecerile. Hotelul Grand din Târgu-Mureş a găzduit evenimentul de lansare a Asociaţiei Organizatorilor de Evenimente din Transilvania.

ASOREV îşi propune pe viitor creşterea gradului de profesionalism a evenimentelor (târguri, expoziţii, conferinţe, congrese, mese festive, recepţii, activităţi de indoor-outdoor de team building, nunţi şi nu numai). Asociaţia îşi doreşte să aducă împreună pe cei mai buni în domeniul organizării de evenimente pentru a oferi pe piaţă standarde mai ridicate, calitate, noutăţi, mai multe posibilităţi de a alege pentru cei doresc să îşi organizeze un eveniment de marcă şi evident, profesionalism.


La eveniment au participat viceprimarul municipiului Târgu-Mureş- Claudiu Maior, preşedintele Consiliului Judeţean Mureş -Lokodi Edita Emoke, directorul de cabinet al Instituţiei Prefectului Judeţului Mureş- Mircea Munteanu, directorul Poliţiei Locale Târgu-Mureş -Valentin Bretfelean dar şi reprezentanţi ai firmelor angrenate în organizarea de evenimente din întreg judeţul. În cadrul evenimentului li s-a acordat titlul de membru onorific al ASOREV viceprimarului Claudiu Maior şi doamnei Felicia Giurcanu, şef Serviciu Autorizări Activităţi Economice în cadrul Primăriei Târgu-Mureş.

image
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite