L-au salvat pompierii după ce-a rămas fără aer în fântână

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pentru extragerea bărbatului, un subofiţer a coborât în fântână
Pentru extragerea bărbatului, un subofiţer a coborât în fântână

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş a fost solicitat ieri pentru a elibera un bărbat căzut într-o fântână, în localitatea Cinta, din comuna Crăciuneşti.

Garda de intervenţie din cadrul Detaşamentului de pompieri Târgu-Mureş s-a deplasat la locul solicitării cu un echipaj cu o autospecială de intervenţie şi un echipaj cu o ambulanţă SMURD.

La faţa locului, echipajele au constatat că un bărbat ce săpa fântâna nu a mai putut ieşi la suprafață din cauza lipsei de oxigen. Pentru a nu i se agrava starea, paramedicii au lansat în fântână un tub de oxigen medical, iar victima şi-a pus masca pentru a putea respira. Norocul pompierilor a fost acela că victima era încă în stare de conștiență.

Pentru extragerea bărbatului, un subofiţer a coborât în fântână, echipat cu aparat de respirat şi asigurat cu cordiţe de către colegi. Victima, în vârstă de 48 de ani, a fost preluată de echipajul SMURD şi transportată la spital. Intervenţia a durat 15 minute, bărbatul aflându-se în prezent în afara oricărui pericol.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite