Klute, Stamina MC şi Therapy? vor electriza malul Mureşului la Peninsula

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rock-ul alternativ al irlandezilor de la Therapy? va fi completat cu ritmurile electronice ale unor DJ precum Klute sau Dom&Roland. Cea de-a opta ediţie a festivalului Peninsula va avea loc între 26 şi 29 august pe malul Mureşului, lângă Complexul Weekend.

Organizatorii celui mai mare festival de muzică din Transilvania au anunţat ultimele nume sonore care vor fi prezente pe scena Peninsulei între 26 şi 29 august. Astfel, joi, pe Weekend Main Stage, începând cu ora 23.00 va avea loc un concert al formaţiei Therapy?. „Trio-ul de metal alternativ, cu accente de punk, condus de Andy Cairns, a apărut pe scenă în 1993 cu piesa „Screamager”, care a fost urmată de uriaşele succese discografice „Troublegum” şi „Infernal Love”, în decurs de doar doi ani”, a declarat Camelia Sisko, directoare de PR în cadrul festivalului. În anii ’90 trupa a fost nominalizată la un premiu MTV European Music Awards pentru cel mai bun album.

Cei mai tari DJ vin la Peninsula!

Tot în prima zi a festivalului, Chris.SU va face warm-up la Terasa Kiss pentru Sub Focus, şi tot el va prelua frâiele petrecerii şi după setul britanicului. Vineri, după Nero, va urma o petrecere pe cinste cu un set back-to-back (DJ-ii realizează mixul concomitent pe scenă n.r.) marca Dom&Roland, Klute şi Stamina MC. Dom&Roland, pe numele său adevărat Dominic Angast, este unul din liderii scenei drum&bass mondiale, iar faptul că alături de el şi de Klute (unul dintre cei mai apreciaţi DJ de muzică electronică underground din Europa n.r.) va fi prezent şi MC Stamina pe scenă va garanta distracţia până la primele ore ale dimineţii la Peninsula. În ultima seară a festivalului, pe Terasa Kiss, pentru Dub FX warm-up-ul îl va asigura DJ Madd (din Ungaria n.r.), iar după concertul trubadurului australian, pe scenă va urca Statik (din Ungaria n.r.). 

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:

image
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite