Kasabian va electriza Peninsula în 26 august!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tuborg Green Fest Peninsula va avea loc şi anul acesta pe malul Mureşului, în Târgu Mureş, în vecinătatea Complexului de Agrement Weekend în ultimul sfârşit de săptămână al lunii august, între 25 şi 28 august.

Timp de 4 zile, Ardealul va rezona în vibraţiile celor mai bune concerte ale anului. Primii artişti internaţionali anunţaţi pentru Tuborg Green Fest Peninsula 2011 sunt Kasabian, Within Temptation, Nick Warren, Tiga şi Borgore, însă vor urma şi alţii - festivalul aduce şi în acest an iubitorilor de muzică aproape 70 de concerte!

Ziua de vineri, 26 august, îi aduce la Târgu Mureş pe cei de la Kasabian – votată cea mai bună trupă din lume, de către Q Magazine în 2010. Concertul de indie rock al celor din Leicestershire promite să includă câteva melodii interesante – unul din single-urile de pe albului din 2010, West Ryder Pauper Lunatic Asylum, se numeşte „Vlad, the Impaler” – şi este singurul recital pe care britanicii l-au anunţat în Europa de Est.

Kasabian


Dorim să mulţumim fanilor noştri pentru încrederea pe care au avut-o că le vom oferi şi anul acesta un festival de calitate. Ţin să subliniez că festivalul nu se mută de lângă Complexul Weekend, de pe malul Mureşului. În urma discuţiilor purtate cu conducerea oraşului Târgu Mureş şi a comunei Sângeorgiu de Mureş, singura modificare va fi operată la aşezarea scenelor şi a locaţiilor în care se va face intrarea. Îi aşteptăm pe toţi cu drag la cea de a IX-a ediţie a celui mai mare festival din România”, a declarat Bodor Laszlo, directorul festivalului Tuborg Greenfest Peninsula.

Biletele pentru Tuborg Green Fest Peninsula 2011 vor fi puse în vânzare săptămâna viitoare, iar vestea bună e că nici în acest an festivalul nu măreşte preţul tichetelor!

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite