Juniorii FCM-ului sunt aproape de turneul semifinal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Juniorii Republicani sunt aproape de calificarea la turneul semifinal
Juniorii Republicani sunt aproape de calificarea la turneul semifinal

Echipa de juniori republicani A de la FCM Târgu-Mureş, pregătită de Nicolae Ghira, a învins cu 11-1 pe CSM Râmnicu Vâlcea, în etapa a VII-a a play-off-ului seriei a V-a a campionatului.

Golurile formaţiei mureşene au fost înscrise de: Sălaghie (4), Răzvan Stoica (2), Hrişcă (2), Kinczel, Ghira şi Dordea, câte unul.

În clasament, FCM Târgu-Mureş ocupă locul 2, cu 20 de puncte, la un punct în spatele liderului Gaz Metan Mediaş şi la 4 puncte în faţa locului 3, FC Braşov. De notat că, în partidele juniorilor victoria aduce 4 puncte în clasament.

În ultimele 3 runde, juniorii de la FCM vor juca în deplasare la LPS Sebeş (miercuri, 18 aprilie, ora 12.00), acasă cu Unirea Alba Iulia şi în deplasare la Gaz Metan Mediaş.

La turneul semifinal se califică primele 2 formaţii. Echipa pregătită de Nicolae Ghira va obţine calificare, cu 2 victorii în următoarele două jocuri cu Sebeş şi Alba Iulia.

Iată şi formula de start:

Crăciun - Naste, Mureşan, Sandor, Torok - Ardelean, Candrea, Rareş Stoica, Ghira - Sălaghie, Kinczel. Pe parcursul jocului au mai intrat: Ţuţuraş - Răzvan Stoica, Hrişcă, Dordea şi Forai.



Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite