Jucării de pluş pentru copiii săraci, la Final Four

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă în ultima vreme arenele sportive au devenit ţinta manifestărilor huliganice, cu monede, brichete sau torţe aruncate în teren, mureşenii vor oferi un exemplu de omenie şi de anti-huliganism.

Acţiunea „Donează o jucărie de pluş” le va permite spectatorilor meciurilor din cadrul turneului Final Four al Cupei României la baschet, să doneze o jucărie de pluş copiilor aflaţi în dificultate, aruncând-o pe terenul de joc înaintea semifinalei BC Mureş – Gaz Metan Mediaş, de mâine, cu începere de la ora 20.00. Va fi pentru prima dată când la un meci din Sala Sporturilor va avea loc o astfel de manifestare caritabilă. „Din câte ştim noi, este o premieră pentru România. Am preluat modelul de la americani şi, cunoscându-i pe mureşenii noştri, va fi un moment special”, susţine Bálint Zsombor, purtătorul de cuvânt al celor de la BC Mureş.

Voluntarii clubului BC Mureş vor aduna pufoasele cadouri de pe podeaua Sălii Sporturilor, acestea urmând să fie donate Direcţiei Judeţene pentru Protecţia Copilului. Nu doar jucăriile vor fi donate micuţilor. În cazul în care printre cei peste 2.500 de mureşeni care vor lua loc la Sala Sporturilor mâine se vor afla şi câţiva fără jucării de pluş, aceştia vor putea dona bani în cutiile amenajate la intrarea în fieful „Tigrilor”, sumele adunate urmând a fi donate aceleiaşi instituţii.

Biletele la meciurile din cadrul Final Four (turneul care cuprinde semifinalele şi finalele Cupei României la baschet) au fost epuizate, astfel că vom avea parte de o veritabilă junglă la turneul care începe mâine seară.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite