Târgu-Mureş: Joacă şi creativitate pentru copiii aflaţi în vacanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Mureş: Joacă şi creativitate pentru copiii aflaţi în vacanţă
Târgu-Mureş: Joacă şi creativitate pentru copiii aflaţi în vacanţă

Atelierul ”Aventură şi atelier de creaţie” propune copiilor proiecte creative legate de natură, inventivitate şi imaginaţie.

Site-ul educatie.inmures.ro şi Revista Tuş organizează în perioada 10 - 14 august cea de-a treia serie a ”Aventură şi atelier de creaţie” pentru copii. Înscrierile se încheie astăzi,  iar spaţiul de joacă va fi amenajat în incinta Promenada Mall. Potrivit project managerului Imola Molnar, programul de vacanţă

”Aventură şi atelier de creaţie” durează cinci zile pentru fiecare serie, şi s-a încheiat de fiecare dată cu un mini-party la restaurantul Asteri, unde copiii au fost premiaţi cu diplome, invitaţi speciali fiind chiar părinţii lor. „Practic, organizăm, sub îndrumarea specialiştilor de la firma REEA, o săptămână de aventură şi creaţie pentru copii între 8 şi 14 ani. Aceştia au ocazia să realizeze prima lor bandă desenată sau prima lor animaţie pe computer, unde ei sunt personajele principale. O altă activitate a fost modelarea din plastelină a personajelor, pentru animaţia creată de ei”, a precizat Imola Molnar.

La sfârşitul ediţiilor trecute copiii au primit un CD cu animaţiile realizate de ei, împreună cu fotografiile făcute pe parcursul programului de vacanţă.

Copiii, încântaţi de proiect

Fără excepţie, copiilor le-a plăcut foarte mult proiectul de până acum şi vor să participe în continuare. Vlad Băjan, de 12 ani, spune că nu ştie ce să aleagă, dintre ofertele taberei. „Mie mi-au plăcut cel mai mult în această tabără vânătoarea de comori şi restul concursurilor, drumul pe care l-am parcurs pe teren, mâncarea, aerul curat, benzile desenate pe care le-am făcut şi figurinele de plastilină”,  afirmă Vlad. Bianca, de 13 ani, ar dori să participe şi pe vitor la aceste acţiuni, ea având şi un top al preferinţelor. "Cel mai mult mi-au plăcut atelierul de fotografie, căutarea de comori, jocul de strategie "Insula Părăsită" şi realizarea bijuteriilor”, spune Bianca.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite