Jason Forte: "Mă hrănesc cu energia fanilor, aici în Jungla din Sala Sporturilor!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Radu Roşca
Foto: Radu Roşca

Ajuns la BC Mureş anul trecut, la pachet cu Eddy Barlow, Jason Forte a devenit unul dintre cei mai iubiţi jucători ai echipei mureşene, un veritabil idol pentru fanii Tigrilor.

El recunoaşte că nu ştia mare lucru despre Românai în momentul în care a venit la echipa mureşeană, dar nu regretă decizia de a se transfera aici. "Am dat de un oraş mic, dar frumos, care mi-a plăcut din prima. Şi oamenii m-au adoptat repede. Mi-a fost mai uşor să mă acomodez avându-l pe Eddy aici. În plus, îl mai ştiam şi pe Mildon Ambres, care a jucat o perioadă la Braşov şi aveam referinţe bune despre echipă".

Forte este un baschetbalist extrem de spectaculos, care le oferă celor din tribunele Sălii sporturilor un show de neuitat la fiecare meci, indiferent dacă echipa pierde sau câştigă. Slam dunk-uri spectaculoase, pase de efect... până şi reacţiile de după coşurile marcate sunt pe gustul fanilor. "Fanii simt că eu joc cu inima, iar ei apreciază asta. Mă simt foarte bine când joc în Sala Sporturilor, suporterii noştri sunt foarte loiali. La meciul cu CSM Bucureşti, deşi am fost huiduiţi de câţiva suporteri la pauză, când eram conduşi cu 21 de puncte, le-am spus colegilor să ieşim de la cabine şi să câştigăm meciul respectiv. CSM Bucureşti e o echipă foarte bună, chiar dacă fanii noştri poatze nu se aşteptau la un meci atât de dificil contra lor", mărturiseşte Forte.  A obţinut alături de BC Mureş o calificare în Final Four-ul Cupei României, iar meciul contra celor de la Asesoft i-a rămas în minte ca fiind cel mai reuşit de când joacă pentru BC Mureş. "E meciul cel mai bun pentru mine de când sunt aici, chiar dacă am pierdut. Simţeam că pot marca şi 60 de puncte dacă primeam mingea mai mult", spune Jason.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite