Jandarmii mureşeni vor securiza meciurile de fotbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 100 de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi–Mobile (Gp.J.Mb.) „Regele Ferdinand I” Târgu-Mureş  vor asigura ordinea publică la fotbal, miercuri la Târgu-Mureş şi Mediaş.

Cu prilejul partidei din cadrul etapei a XXXI-a a Ligii I de fotbal, dintre echipele F.C. Municipal Târgu-Mureş – Pandurii Târgu-Jiu, miercuri 04 mai a.c., peste 70 de jandarmi vor acţiona pentru asigurarea unui climat de linişte şi siguranţă publică şi prevenirea oricăror incidente. Meciul, considerat a fi cu grad de risc mediu, se va disputa începând cu ora 16.30, pe stadionul Trans-Sil, din Târgu-Mureş.
Menţinerea ordinii publice pe traseele de afluire şi defluire se asigură de către efectivele Poliţiei Municipiului Târgu-Mureş, iar ordinea şi siguranţa publică în interiorul stadionului revine în sarcina societăţii de pază cu care organizatorul a încheiat, în acest scop, un contract de prestări servicii.
Pentru evitarea aglomerării căilor de acces, recomandăm suporterilor să se prezinte din timp la stadion, accesul în tribune urmând a se face începând cu ora 15.00. Totodată, între orele 15.00 şi 19.00 se interzice comercializarea şi consumul băuturilor alcoolice în zona arenei sportive.

La solicitarea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sibiu, joi, 05 mai a.c., peste 30 de jandarmi din cadrul Gp.J.Mb. Tg.-Mureş se vor deplasa în municipiul Mediaş, pentru asigurarea ordinii publice la meciul de fotbal: Universitatea Cluj - Sportul Studenţesc. Jandarmii mureşeni vor desfăşura misiuni în sprijinul colegilor sibieni, în zona imediată şi apropiată a stadionului municipal Mediaş, joi 05 mai, începând cu ora 17.30. Partida este considerată a fi cu grad de risc mediu.

Jandarmeria solicită spectatorilor să respecte prevederile legale pe timpul deplasării la şi de la locul de desfăşurare al competiţiei sportive, în apropierea şi în interiorul stadionului.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite