Jandarmii mureşeni se vor "distra" cu pelerinii la moaştele Sfintei Parascheva

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jandamii mureşeni vor acţiona la Iaşi
Jandamii mureşeni vor acţiona la Iaşi

În perioada 12-16 octombrie a.c., Gruparea de Jandarmi Mobilă (Gp.J.Mb.) Târgu-Mureş are misiunea de a asigura ordinea şi liniştea publică la manifestările prilejuite de Sărbătoarea  Sfintei Cuvioase Parascheva, în municipiul Iaşi.

Ţinând cont că la această sărbătoare, se estimează participarea unui număr mare de pelerini din toată ţara, peste 500 de jandarmi vor acţiona în zona Catedralei Mitropolitane, din municipiul Iaşi. Din dispozitivul de jandarmi fac parte şi 150 de militari din cadrul Gp.J.Mb. Târgu-Mureş.

La ordinul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, jandarmii mureşeni conduşi de comandantul unităţii, col.  Buculei Ionel, vor acţiona în sprijinul Gp.J.Mb. Bacău, pentru asigurarea unui climat de siguranţă a participanţilor la pelerinajul organizat la Sfintele Moaşte, precum şi în scopul prevenirii oricăror incidente care ar putea tulbura buna desfăşurare a manifestărilor religioase.

Aceasta nu este prima misiune a jandarmilor mureşeni în judeţul Iaşi, efective din cadrul Gp.J.Mb. Târgu-Mureş, intervenind şi în vara anului 2008, pentru sprijinirea persoanelor din zonele afectate de inundaţii.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite