Jandarmii mureşeni fac ordine la FCM-Petrolul! Meci cu grad ridicat de risc!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 200 de jandarmi mureşeni vor asigura ordinea publică la meciul de mâine seară dintre FCM Târgu-Mureş şi FC Petrolul Ploieşti, care va începe la ora 19.00.

Meciul a fost catalogat ca fiind unul cu grad „RIDICAT” de risc.

Pentru evitarea aglomeraţiei, jandarmii le recomandă spectatorilor să se prezinte din timp la stadion, folosind cu prioritate mijloacele de transport în comun, cei care aleg să se deplaseze cu autoturismul la stadion fiind sfătuiţi să folosească parcarea de la Sala Sporturilor.

În cadrul şedinţei de cooperare au fost stabilite detaliile cu privire la organizarea şi desfăşurarea acestui eveniment, astfel în ziua meciului:
-    se va restricţiona traficul rutier, accesul auto spre parcarea stadionului  urmând a se face doar dinspre strada Barajului;
-    accesul spectatorilor în tribune va fi permis începând cu orele 17.00;
-    în intervalul orar 17.00-22.00 se va interzice comercializarea şi consumul băuturilor alcoolice în imediata apropiere a arenei sportive, în conformitate cu art. 15 lit. c), din Legea nr. 60/1991R;
-    Casele de bilete vor fi deschise până la ora 17.00.

Răspunderea pentru asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă în interiorul stadionului revine Clubului FCM Tg.-Mureş, care a încheiat în acest sens un contract cu o firmă specializată de pază.


Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite